Jumaat, 24 Ogos 2012

Sebelum TRIAL

 Bismillah ~

 Tetamu datang rumah , terpandang TARGET BOARD  , sekali gus mendoakan diri.  insyaAllah . :)

''boleh ke dapat 11A''
*''InsyaAllah BOLEH cik ''
''bagus bagus !''
*''doakan ye cik''
:)



-------------------------------------------------------------
bahawasanya, kami akan menghadapi pra-perjuangan pada hari selasa ni .
jadi '' hal antum mustaid'dun ?''
'' insyaAllah ~ hari exam baru sedia.''huu ~
*siape jawapan dia macam nie ? itu bermakna kita serupa . haha
usaha LIF kejayaan  . kita up kan sikit dari tangga kepada lif . dunia dah maju . peace ^_^

baiklah kita fokuskan pada perkataan usaha . mungkin itu antara salah satunya tips nak exam dan yang paling penting kita yakin pada ALLAH subbhanallahu ta'ala .
kalau tiada angin masa kan pokok bergoyang ye dak ? maksudnye kat sini kalau tiada usaha masakan kita boleh berjaya . sesungguhnya disamping berdoa kepadaNya usaha itu sangat lah perlu . sebab apa ? sebab kalau kita berdoa je usaha tak ada. mustahil boleh berjaya . Allah kan tengok usaha kita :) tapi kalau Allah nak bagi Allah akan bagi . sesungguhnya DIA MAHA PEMURAH .

jadi wahai diri . sila berkerja dengan lebih keras memandangkan persiapan awak tak lah hebat mana kan ?
beware ! TRIAL  kat depan awak je . jadi tolong berhati hati dan berjuang dengan bersungguh² keranaNya .
percaya pada Allah ye .

saya rasa sampai di sini saja . doakan kejayaan saya dan rakan rakan ye .
8A, target for this Imtihan . kalau lebih, lagi bagus ! chaiyok ! after TRIAL apply DQ insyaAllah .
sekian dari saya :) syukran sudi luangkan masa .
pesanan : sila hormati guru anda dan jaga perasaan orang lain  . seriously kesal melihat sikap mereka .-_-'




satu hari nanti . doakan ye . ana nak jadi hafizah sebelum bertemuNya . kalau ade kesempatan !



take care of yourself, iman and heart

1 ulasan:

  1. Insya-Allah..kami mendoakan kejayaan anda ! :)

    BalasPadam